Pritisni "Enter" za sadržaj

ALEKSANDAR NJEGOVAN: U VALJEVU JE NAJBOLJI HOTEL OMNI

Hotel „OMNI“u Valjevu, u kojem će biti svečana dodela nagrada Festivala „Press vitez“, otvoren je u februaru 2012.godine. Posluje u sastavu kompanije „INGRAP OMNI“. Kapaciteta je sto ležajeva. Raspolaže najmodernije opremljenim jedokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Namenjen je za individualne i poslovne posete. Usluga je uvek vrhunska, na bazi pansiona i polupansiona.
Arhitekte su uložile trud da hotel odiše bezvremenskom evropskom elegancijom i da ga smeste u moderan, urban ambijent koji gostima pruža osećaj doma i vrhunskog komfora.
– Vrlo smo pažljivo birali mesto na kome ćemo pustiti korenje i izabrali smo predivno raskršće neposrednog centra grada i božanstvenog mira reke Gradac. Naš hotel u okviru svojih kapacita krase dve velike sportske sale za rukomet, fudbal, košarku, odbojku, spa centar sa saunom, turskim kupatilom, hiperbaričnom komorom, đakuzijem, bazenom, slanom sobom i dve sobe za masažu. U drugom delu hotela nalaze se odeljci za stoni tenis, sala za fudbal sa veštačkom travom i kuglana.
Na samom ulazu u naš kompleks su dve svečane sale koje primaju od 200 do 1000 zvanica za sve vrste proslava, seminara, okupljanja, naglašava Aleksandar Njegovan, direktor hotela i „Omni centra“.
Hotel „OMNI“ je domaćin raznih takmičenja, državnih prvenstava, domaćih i inostranih sportskih kampova.
– Dva olimpijska šampiona održavaju sportske internacionalne kampove kod nas, Milica Dabović i Vanja Grbić gde dolaze deca iz 37 zemalja Sveta. Smeštajni kapacitet našeg hotela su 34 sobe, sa modernim lobi (loby) barom. Organizatori smo velikih humanitarnih događaja koji su jasno istaknuti u našoj misiji, a baziraju se na pomoći ugroženim porodicama, dogradnji kuća i obezbeđenju normalnog života, objašnjava Njegovan.
U hotelu „OMNI“ su ubeđenja da njihov objekat nije samo mesto gde će se prespavati već je dom u koji će gosti jedva čekati da se vrate.
                                                                                                                                         R.L.